PETRA SE AUTOÎNȚARCA …

De 4 zile Petra nu a mai supt la sân … A3B874B6-BDCF-4C7B-876E-6131311BDF89

…cumva din proprie inițiativa . Săptămâna trecută s-a confruntat cu o stomatita (după ce avusese o răceala ) , dar nu extraordinar de gravă , așa cum am auzit ca se poate întâmpla , nu a refuzat mâncarea de tot. A mâncat mai greu și un pic mai puțin, dar a mâncat satisfăcător , a băut apa constant. Vineri a început sa refuze sa mai pape laptic de la sân. Acest fapt l-am pus pe seama stomatitei… am zis ca va reveni … Noaptea, prin somn, a mai supt un pic. Sâmbătă , 29 Septembrie, a făcut 1 an și 5 luni și a fost prima zi in care Petra nu a mai vrut nicio picătura de lapte matern: nici de la sân, nici din cănița ei din care bea apa fără probleme… Au trecut 3 zile și, de câte ori o îndemn sa vina la sân , zâmbește și zice : “Nuuuu!” . E un moment greu pentru mine… deși ma bucur ca pentru ea nu este. M-am frământat in ultima perioada gândindu-ma ca va fi dificil și traumatizant pentru ea când va veni momentul încărcării și începusem sa ma documentez cu privire la încărcarea blândă , dar … poftim! Nu m-am gândit o clipa ca Petra se va autointarca! Ii plăcea prea mult… Nu am crezut ca aceasta poza făcută de tati săptămâna trecută va fi ultima de acest fel: alăptand-o pe Petra…😢😢😢 Oare va reveni la sân?

Articole similare

3 comments

  1. Wow Cristina nu pot spune decat wow….si eu am fetita tot 1 an si 5 luni ma gandesc sa o intarc….dar e dependenta de titi….nu pot să spun decât că esti un caz fericit…..va pup si va admir foarte mult!

    1. Si la mine Ilinca s-a autointarcat la 1 an si 6 luni. O intrebam daca vrea titi, zambea, o mangaia, ii dadea pup si apoi pleca si zicea nu nu nu. Acu avem aproape 2 luni de autointarcare. Chiar a fost un soc pt mine, nu ma asteptam, dar m-am bucurat pt ca a fost asa usor pt ea.

  2. Bună Cristina te rog să mi spui cum a fost după nu te-au durut sânii fetița tot așa refuză sânul dar tot plânge că vrea tâti dar nu ia plânge nu știu ce să fac am lapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *